Ekstrapoint.com TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tämä Tietosuojakäytäntö kattaa henkilötietojen, joita keräämme tai tuomme esiin kun vierailet yhdellä Vita Media Group ApS:n sivustolla, mukaan lukien www.jackiejackpot.fi sekä https://ekstrapoint.com/fi/, käsittelyn.


1. Tiedot liittyen henkilötietojen käsittelyyn

Tietojesi turvallisuus on tärkeää meille ja siksi asetamme sinun tietojesi vastuullisen käsittelyn ensisijalle.


Seuraavissa osioissa voit lukea kuinka Vita Media Group ApS (myöhemmin Vita Media Group, “me”, “meitä” tai “meidän”) käsittelee sinun henkilötietojasi, kun toimimme tietojen käsittelijänä. Voit myös lukea mitä oikeuksia sinulla on liittyen käsittely tapaamme.


2. Vita Media Group:n rooli tietojen käsittelijänä

Me käsittelemme valikoimaa henkilötiedoista liittyen yhtiömme toimintaan. Teemme tämän, jotta voimme palvella sinua paremmin. Suurimmin osin me keräämme ja käsittelemme yleistä (ei-arkaluontoista) tietoa.


Jos sinulla on kysymyksiä liittyen sinun henkilötietojesi käsittelyyn, voit ottaa yhteyttä Vita Media Groupiin täällä:


Vita Media Group ApS

Hellerupvej 8, 1. th

2900 Hellerup, Tanska


Tietosuojavastaava:

Vita Media Group

+45 61 16 99 68

contact@vitamediagroup.com

 

3. Keräämämme henkilötiedot ja sen tarkoitus

Me käsittelemme henkilötietojasi erilaisissa tapauksissa. Lue alta käsittelystämme eri tilanteiden alla.

 

3.1 Rekisteröintisi uutena käyttäjänä / pelaajana Vita Media Groupilla

Kun rekisteröidyt meille uutena käyttäjänä, Vita Media Group prosessoi henkilötietojasi liittyen nimeesi, osoitteesi, syntymäpäivääs, sähköpostiisi, puhelinnumeroosi, sukupuoleesi, henkilötunnukseesi, maksutietohisi ja muihin lisätietoihin joita annat meille. 


Me käsittelemme henkilötietojasi täyttääksemme sopimuksen käyttäjiemme kanssa liittyen palvelun tarjoamiseen, laskuttamiseen, tilastolliseen analyysiin ja laadun takaamiseen, kuten myös säilyttääksemme käyttäjiemme rekisteröinnin, ja antaaksemme yleisiä palveluja, markkinointia ja myyntiä käyttäjillemme ja mahdollisille käyttäjillemme. 


Käsittelymme perusta tehdään suostumuksesi pohjalta (Artikkeli 6 (1) (b) Tietosuoja-asetuksesta)


3.2 Sinun todennuksesi ja vahvistuksesi uudeksi käyttäjäksi

Kun rekisteröidyt uutena käyttäjänä Vita Media Groupille, sinulle annetaan tili. Voidaksemme vahvistaa sinun kelpoisuuden tilin luomiseen ja palvelujemme sekä ominaisuuksien käyttöön, sinun tulee vahvistaa henkilöllisyytesi uutena käyttäjänä. 


Vita Media Groupin palveluiden käyttäjänä, sinun tulee joissain tapauksia, liittyen todennus- ja vahvistusprosessiin, antaa kopio hallituksen antamasta henkilötodistuksesta. Tämä tieto vaaditaan pääsystä joihinkin palveluihimme ja toimintoihimme. 


Todennus prosessin aikana, Vita Media Group kerää myös tietyn tyyppisiä yhdistäviä tekijöitä ja tietoa liittyen käyttämääsi laitteeseen, ohjelmistoon tai laitteistoon, jotka voivat todentaa sinut, kuten: Yksilöivä laitetunniste (esim. UDID, IMEI, MAC osoite), selaimen sormenjäljet, IP osoite ja geo-sijaintitiedot.


Lisäksi, Vita Media Group käsittelee henkilötietojasi liittyen luotto historiaasi luotto agenteilta ja muuta palvelujemme tuottamiseen merkittävää taloudellista tietoa, kuten myös kerää tietoa todistaakseen henkilöllisyytesi, vähentääksemme vilpillistä ja laitonta toimintaa. 


Käsittelymme perusta tehdään suostumuksesi pohjalta (Artikkeli 6 (1) (b) Tietosuoja-asetuksesta), tai oikeutettujen etujen pohjalta (Artikkeli 6 (1) (f) Tietosuoja-asetuksesta).


3.3 Asiakkaan tilin hoitaminen ja hallitseminen

Kun sinulla on yksi tai useampi tili Vita Media Groupilla, sinun ja sinun asiakas tilejäsi käsitellään ja hoidetaan. Vita Media Group prosessoi henkilötietoja, jotka esiintyvät sinun tai sinun asiakas tililläsi.


Voit päivittää tietojasi tai poistaa tilisi milloin tahansa kirjautumalla sisään tilaus sivustolle ja/tai palveluun.


Käsittelymme perusta tehdään suostumuksesi pohjalta (Artikkeli 6 (1) (b) Tietosuoja-asetuksesta), tai oikeutettujen etujen pohjalta (Artikkeli 6 (1) (f) Tietosuoja-asetuksesta).


3.4 Palvelujemme toimitus ja toiminto

Tuodaksemme ja operoidaksemme palvelujamme ja toimintojamme sinulle, esim. panosten asettaminen, ostot, turnauksiin osan ottaminen jne. Vita Media Group prosessoi henkilötietojasi käyttäjätililtäsi ja kerää maksutietoja esim. luottokortin numero ja pankkitilin tiedot.


Käytämme tätä tietoa tallentaaksemme ostoksesi, maksut, voitot ja suorittaaksemme rahalähetyksiä.


Käsittelymme perusta tehdään suostumuksesi pohjalta (Artikkeli 6 (1) (b) Tietosuoja-asetuksesta)


3.5 Asiakaspalvelu ja muut yhteydenottotavat

Kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostise, chatin, puhelimen jne. avulla, me tallennamme henkilötietoja, joita annat meille. 


Tarkoitus Vita Media Groupin näiden henkilötietojen käyttöön on palvella ja auttaa sinua kyselyissäsi ja prosessoida kaikkia pyyntöjä liittyen käyttäjäoikeusiisi. 


Lisäksi, henkilötietojesi käsittelyn syy on palvelujemme ja toimintojemme jatkuva kehitys, sopeutuminen ja parantaminen pohjautuen yleisiin käyttäjien mieltymyksiin ja käyttöön. Me äänitämme puhelinkeskusteluja asiakaspalvelumme kanssa valmennus ja / tai turvallisuus tarkoituksiin.


Käsittelymme perusta tehdään suostumuksesi pohjalta (Artikkeli 6 (1) (b) Tietosuoja-asetuksesta), tai oikeutettujen etujen pohjalta (Artikkeli 6 (1) (f) Tietosuoja-asetuksesta).


3.6 Markkinoinnin vastaanottajat

Kun otat vastaan markkinointimateriaaleja Vita Media Groupilta, me käsittelemme tietoja sinun nimestäsi, kotiosoitteestasi, sähköpostistasi, puhelinnumerostasi jne.


Me myös käsittelemme tietoa sinun mieltymyksistä liittyen markkinointiin ja yhteydenottoon, ja käytöstäsi lähettämäämme markkinointimateriaaliin (mukaan lukien esimerkiksi, avasitko lähettämämme sähköpostin, luettiinko sähköposti, ja mitkä linkit avasit) kuten myös muuta tietoa, jota olet voinut antaa meille.


Me käsittelemme sinun tietojasi markkinoidaksemme yhtiötämme ja sen tuotteita, kuten myös rekisteröintiä ja hoitaaksemme sinua markkinoinnin tilaajana. Siitä johtuen, me lähetämme markkinointimateriaaleja, jotka sisältävät tietoa uusista palveluistamme, viimeisimmistä päivityksistä tai tarjouksista, joista uskomme sinun olevan kiinnostuneen.


Me käytämme tietoa liittyen sinun mieltymykseesi ja käyttöön ymmärtääksemme asiakkaidemme tavan vastata markkinointiin, kuten myös parantaaksemme markkinointia sinulle ja muille asiakkaille tulevaisuudessa.


Me lähetämme sinulle markkinointimateriaalia sinulle vain sähköpostitse, tekstiviestitse tai muilla sähköisillä kanavilla, joihin olemme saaneet suostumuksesi, kun markkinointi ja toimintolait sitä vaativat.


Me myös käytämme tietoja sinusta näyttääksemme sinulle sisältöä meidän tai kolmannen osapuolen sivuilta pohjautuen sinun aktiivisuuteen ja mieltymyksiin, kuten myös rajattuna saman sisällön katsomis kertoihin, mitataksemme sisällömme ja markkinoinnimme toimivuuden. 


Voit myös jakaa ja paljastaa henkilötietojasi Markkinointi Kumppaniemme kanssa, jotta me voimme antaa sinulle erilaisia markkinointi tarjouksia, joita me ja meidän Markkinointi kumppanimme uskomme olevan merkityksellisiä sinulle. Meidän Markkinointi Kumppanimme saattavat käyttää tätä henkilökohtaista tietoa erilaisiin markkinointi menetelmiin, kuten suora sähköpostiin, postiin, tekstiviesteihin ja puhelinmarkkinointi tarkoituksiin.


Voit peruuttaa suostumuksesi ylimääräisten markkinointi tarjousten saamiseen meiltä tai liikekumppaneiltamme sekä Markkinointi Kumppaneiltamme milloin tahansa, ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse support@jackiejackpot.dk. Ole hyvä, ja ota huomioon, että vaikka peruutat tilauksen markkinoinnistamme, saatamme jatkaa sinulle lähettämistä palveluihinn liittyviä päivityksiä ja viestejä. 


Käsittelymme perusta tehdään oikeutettujen etujen pohjalta (Artikkeli 6 (1) (f) Tietosuoja-asetuksesta) ja / tai suostumuksesi pohjalta (Artikkeli 6 (1) (a) Tietosuoja-asetuksesta ja kohta 10 Markkinointilaista)

 

3.7 Sosiaalisen Median käyttö kun rekisteröidyt Vita Media Groupin palveluihin

Kun rekisteröidyt käyttäen sosiaalisen median tiliäsi (kuten Facebook tiliäsi) käyttääksesi palveluitamme tai yhdistääksesi pelitilisi sosiaalisen median tiliisi, meillä on pääsy sinun perus henkilötietoihin sosiaalisen median tililläsi, esimerkiksi nimeesi, syntymäpäivääsi, profiilikuvaasi ja ystävälistaasi, kuten myös tietoihin joita olet tehnyt saatavaksi julkisesti tililläsi.


Me käsittelemme henkilötietojasi täyttääksemme sopimuksemme käyttäjiemme kanssa, antaaksemme palveluita, tilastojen analysointiin, ja taataksemme laadun, sekä säilyttääksemme rekisteröinnit ja antaaksemme yleisiä palveluita, markkinointia ja myyntiä käyttäjillemme sekä mahdollisille käyttäjille.


Käsittelymme perusta tehdään suostumuksesi pohjalta (Artikkeli 6 (1) (b) Tietosuoja-asetuksesta), tai oikeutettujen etujen pohjalta (Artikkeli 6 (1) (f) Tietosuoja-asetuksesta).


3.8 Viranomaisten asettamat velvoitteet

Kun käytät palveluitamme ja toimintojamme, Vita Media Group tarjoaa erilaisia työkaluja sinulle kontrolloidaksesi ja valvoaksesi pelitottumuksiasi. Lisäksi, me käytämme ohjelmistoa valvoaksemme käyttäjiemme pelitapoja ja -käyttäytymistä. Nämä työkalut ja meidän valvominen auttavat tukemaan meidän sitoutumista varmistamaan vastuullisen pelaamisen ympäristö ja välttääksemme uhkapeliriippuvuutta käyttäjiemme välillä.


Me käsittelemme henkilötietojasi liittyen määrä rajoituksiin pelitililläsi, riippumatta siitä oletko kirjautunut itse-rajoittaviin ohjelmiin, pelitapoihisi ja -käyttäytymiseen, sinun siirtoihisi sekä pelihistoriaan, mukaan lukien sisäänkirjautumiset, pelaamisen säännöllisyys, talletukset, voitot, bonukset, pelatut pelit, tarjoukset sekä palvelut joihin olet ottanut osaa. 


Käsittelemme henkilötietojasi täyttääksemme meidän velvollisuutemme antamaan sinulle vastuullisen pelaamisen ympäristö ja pystyäksemme huomaamaan ja välttämään ongelmallisen pelaamisen käyttäytymiset käyttäjiemme keskuudessa.


Käsittelymme perusta tehdään oikeutettujen etujen pohjalta (Artikkeli 6 (1) (f) Tietosuoja-asetuksesta) sekä viranomaisten ja lakien asettamien velvollisuuksien pohjalta, mukaan lukien Uhkapeli Viranomaisten suuntaviivat, nettivedonlyönti ja nettikasino järjestykset. 


Lisäksi, me valvomme meidän peli palveluitamme ja käytämme alustaamme havaitaksemme väärinkäyttöä, pettämistä, rahanpesua ja muuta rikollista toimintaa. Tämän takia, henkilötiedot joita annat meille kun käytät palveluitamme ja toimintojamme voidaan käyttää yhteydessä rikollisen toiminnan välttämiseen ja tutkimiseen. Liittyen tähän, me voimme saada ylimääräistä tietoa sinun käyttämiltäsi maksun tarjoajilta.


Käsittelymme perusta tehdään oikeutettujen etujen pohjalta (Artikkeli 6 (1) (f) Tietosuoja-asetuksesta) sekä Rahanpesulain asettamien sääntöjen pohjalta.


3.9 Muut yleiset käsittelyn tarkoitukset

Me saatamme rikastuttaa yllä kuvattua tietoa muista lähteistä saadulla tiedolla. Se saattaa olla julkisesti saatavilla olevaa tietoa - mukaan lukien tietoa jota olemme keränneet yleisesti satavilla olevilta lähteiltä. Lisäksi, tieto jota olemme keränneet yllä kuvattuihin tarkoituksiin saatetaan käsitellä Vita Media Groupin toimesta noudattaakseen lakeja ja asetuksia, joihin Vita Media Group on riippuvainen liiketoimintamme aikana, tai täyttäkseen sekalaisia raportointivaatimuksia, tai sovellettavien lakien ja asetusten mukaisia tiedonanto velvollisuuksia (Artikkeli 6 (1) Tietosuoja-asetuksista) 


Jos Vita Media Group myy kaiken tai osan yhtiöstämme tai myy tai siirtää meidän varojamme tai on muuten mukana sulautumisessa tai siirroksessa kaikista tai merkittävästä osasta yhtiötämme, Vita Media Group saattaa siirtää sinun tietojasi sille ryhmälle tai ryhmille, jotka ovat mukana siirrossa, ollen osana tätä liiketoimea kun se on lain mukaista (Artikkeli 6 (1) (f) Tietosuoja-asetuksista) 


4. Alaikäiset henkilöt

Meidän sivustomme ja palvelumme ei ole suunniteltu ja suunnattu henkilöille, jotka ovat alle 18 vuotta vanhoja. Jos et ole laillisen ikäinen, sinun ei tule ladata tai käyttää palveluitamme tai antaa henkilötietojasi meille. 


Me säilytämme oikeuden pääsyyn ja todentamiseen kaikkiin sinusta kerättyihin henkilötietoihin. Siinä tapauksessa, että saamme tietää että käyttäjä, joka ei ole laillisen ikäinen on jakanut henkilötietojaan, me voimme hylätä ja poistaa tällaista tietoa. Jos sinulla on mitään syytä uskoa että alaikäinen henkilö on jakanut henkilötietojaan kanssamme, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä support@jackiejackpot.dk.


5. Tietojesi jakaminen kolmansien osapuolien kanssa

Vita Media Group voi paljastaa henkilötietojasi liittyen normaaliin yhtiömme toimintaan; muiden toimijoiden ja / tai palvelun toimittajien, White Label tuotemerkkien, mukaan lukien kaikki tuottajien korvaajat joita White Label tuotemerkki saattaa sitoutua palvelemaan White Label tuotemerkkejä sekä meidän tytäryhtiöiden kanssa.


Lisäksi, me saatamme paljastaa henkilötietojasi tilintarkastajille, urakoitsijoille tai neuvonantajille liittyen Yhtiön liiketoimintaprosesseihin.


Lisäksi, Vita Media Group saattaa paljastaa sinun henkilötietojasi viranomaisille niissä tapauksissa, missä meillä on velvollisuus paljastaa henkilötietosi meitä koskevan lain ja ilmoitusvelvollisuuksien mukaisesti. Me saatamme myös paljastaa henkilötietojasi liittyen henkilöllisyytesi todentamiseen sekä petoksen välttämiseen palveluissa, ja muille tietojen todentajat luottolaitoksille, maksun tarjoajille, maksujen käsittelijöille ja pankeille.


Me yritämme rajoittaa henkilötietojesi paljastamista kaikissa henkilökohtaisesti tunnistettavissa julkaisuissa ja siten paljastamisessa tietoja, jotka voidaan lukea sinuun henkilökohtaisesti kuuluvaksi.


Lisäksi, Vita Media Group myös lähettää sinun henkilötietojasi tietojenkäsittelyyn, esimerkiksi liittyen IT ohjelmien ja markkinoinnin hallitsemiseen. Meidän tietojenkäsittelijät käsittelevät henkilötietojasi vain meidän tarkoituksiin ja meidän ohjeidemme mukaisesti. 


Me siirrymme tiedonkäsittely sopimuksiin tiedonkäsittelijöiden kanssa taataksemme, että kaikki vaadittava turvallisuus on paikallaa, ja pystyäksemme turvaamaan tietoa ja noudattamaan tietosuojavelvoitteitamme. 


6. Kolmansien osapuolien palvelujen käyttö 

Käyttämällä sivuamme ja palveluitamme, saatat kohdata linkkejä kolmannen osapuolen sivustoille, palveluihin tai sovelluksiin. 


Ole hyvä, ja ota huomioon että Tietosuojakäytäntömme ei päde kolmannen osapuolen nettisivuihin, palveluihin tai sovelluksiin, vaikka ne olisivatkin saatavilla, ladattavissa tai muuten levitettävissä sivustomme ja / tai palvelujemme kautta. Tämä tarkoittaa tällaisten kolmannen osapuolen nettisivujen, palveluiden tai sovellusten olevan itsenäisesti vastuussa tiedosta ja erillinen meidän yrityksestämme. Siispä, me kannustamme sinua huolellisesti lukemaan kolmannen osapuolen tietosuojakäytännön ja käyttöehdot näillä kolmannen osapuolen nettisivuilla ja / tai palveluilla. 


Sinun tulee aina arvioida heidän tietosuojakäytännöt ahkerasti, ennen kuin annat mitään henkilötietojasi näille kolmansille osapuolille. Sinä tulet tietoisesti ja vapaaehtoisesti ottamaan kaikki riskit liittyen kolmansien osapuolten nettisivujen, palveluiden tai sovellusten käyttämisestä. Sinä hyväksyt ettei meillä ole vastuuta liittyen kolmansien osapuolten nettisivuihin tai sinun niiden käyttöön. 


7. Henkilötietojen siirto ei-EU/EEA maihin 

Liittyen sinun henkilötietojesi käsittelyyn, me saatamme siirtää tietoja maihin, jotka ovat EU:n / EEA:n ulkopuolella. Tietosuojalainsäädäntö näissä maissa saattaa olla lievempi kuin Suomessa tai muissa EU/EEA maissa. Kuitenkin, joillekin maille Euroopan Komissio on määrännyt että tiedon suojauksen taso tulee olla vastaava kuin turvaaminen EU/EEA maissa. Jos me siirrämme henkilötietoja maihin, missä tämä ei ole tapaus, henkilötietojesi siirto näihin maihin EU/EEA:n ulkopuolella pohjautuu Euroopan Komission asettamiin standardeihin tiedonsiirto sopimuksiin, tai muihin vastaaviin sopimuksiin, jotka on erityisesti suunniteltu takaamaan sopiva turvauksen taso. 


8. Säilytysaika, tietojen eheys ja turvallisuus

Sinun henkilötietojasi ei säilytetä kauempaa kuin mikä on tarpeen täyttääkseen tarkoitus, mihin ne on kerätty. Kun tietojasi ei enää tarvita, me takaamme sen poiston turvallisella tavalla. 


Jos sinä olet rekisteröinyt tilin sivullamme ja palveluillamme, me säilytämme henkilötietosi niin kauan kun tilisi on aktiivinen. 


Lisäksi, Vita Media Group säilyttää henkilötietosi niin kauan kuin se on koettu tarpeelliseksi täyttääkseen lailliset vaatimukset sovellettavien lakien alla, esimerkiksi jotka liittyvät; sovellettaviin sääntöihin vedonlyönnin takaajiin ja sääntöihin liittyen rahanpesuun. 


On meidän politiikkamme suojella henkilötietoja soveltamalla tarpeellisia teknisiä ja organisaatio turvatoimia. 


Tietosuoja on liiketoiminnan riski, joka on korkeimmalla tärkeysjärjestyksessä Vita Media Group:lla. Me teemme tosissamme töitä ja ammattimaisesti tietoturvan kanssa. Me olemme asettaneet turvatoimia, jotka takaavat tietoturvan kaikille henkilötiedoille, joita käsittelemme. Me suoritamme sisäisiä seurantoja politiikkojen ja toimenpiteiden riittävyyden ja noudattamisen arvioimiseksi säännöllisesti. 


9. Sinun Oikeutesi

Rekisteröityneenä käyttäjänä sinulla on erilaisia oikeuksia Tietosuojalain alla. Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.


Sinä voit -milloin tahansa ehdoitta- peruuttaa suostumuksesi mihin vain. Tämä voidaan tehdä lähettämällä meille sähköpostia (katso sähköpostiosoite yltä). Suostumuksesi peruuttaminen ei sisällä haittavaikutuksia. Kuitenkin, tämä saattaa vaikuttaa siihen ettemme tulevaisuudessa pysty kohtaamaan tiettyjä vaatimuksia. Suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta hoidon laillisuuteen pohjautuen ennen annettuun suostumukseen. Lisäksi, se ei vaikuta muihin käsittelyihin pohjautuen muihin laillisiin pohjiin. 


Voit myös -milloin tahansa ehdoitta- vastustaa meidän käsittelyyn, kun se pohjautuu oikeutettuihin etuihimme. 


Sinun oikeutesi kattavat myös seuraavat:


·   Oikeus Sisäänpääsyyn: Sinulla on oikeus päästä käsiksi henkilötietoihin, joita käsittelemme sinusta. 

·   Oikeus Korjaukseen: Sinulla on oikeus virheellisten tietojen korjaamiseen sekä epätäydellisten tietojen täydentämiseen. 

·   Oikeus Poistoon (oikeus unohdetuksi tulemiseksi): Erityistapauksissa, sinulla on oikeus henkilötietojesi poistoon ennenaikaisesti verrattuna kun yleensä poistamme tietosi. Ole hyvä, ja ota yhteyttä meidän Tietosuojavastaavaan tullaksesi unohdetuksi tai tilisi poistetuksi.

·   Oikeus Käsittelyn Rajaamiseen: Joissakin tapauksissa, sinulla on oikeus rajata sinun henkilötietojesi käsittelyä. Jos sinulla on oikeus rajattuun käsittelyyn, me voimme tulevaisuudessa käsitellä vain tietoja - paitsi varastoitua - sinun suostumuksesi alla, tai laillisten vaatimusten asettamiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tai henkilön tai tärkeän yleisen edun suojelemiseksi.

·   Oikeus Vastustaa: Joissakin tapauksissa, sinulla on oikeus vastustaa sinun henkilötietojesi käsittelyä, ja aina kun käsittely tehdään suoramarkkinointitarkoituksiin. 

·   Oikeus Tiedonsiirtoon: Joissakin tapauksissa, sinulla on oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneella luettavissa olevassa muodossa ja saada tämä henkilötieto siirretyksi toisesta tiedonkäsittelijältä toiselle. 

·   Oikeus Tehdä Valitus: Sinä voit milloin tahansa tehdä valituksen Tietojen Tarkastajan kanssa liittyen henkilötietojen käsittelyyn. Lue lisää osoitteessa www.datatilsyneet.dk, mistä voit myös löytää lisätietoja liittyen oikeuksiisi rekisteröityneenä käyttäjänä.


10. Päivitykset

Me arvioimme ja päivitämme tätä Tietosuojakäytäntöä jatkuvasti. Siksi on hyvä idea tarkistaa se säännöllisesti. Sivun yläosassa voit nähdä milloin se on viimeksi päivitetty. Viimeisin versio on aina saatavilla sivustoillamme. 


11. Evästekäytäntö

Alta voit lukea kuinka Vita Media Group käyttää sen omia ja kolmannen osapuolen evästeitä analysoidakseen kuinka meidän toiminta netissä suoriutuu.


Joillakin Vita Media Groupin sivuilla on sisältöä, jota voidaan nähdä vain jos evästeet on tallennettu. Evästetietoja käytetään myös kerätäkseen henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja markkinointitarkoituksiin.


Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan nettiselaimeesi tietokoneellasi, älypuhelimellasi, iPadilla tai millä vain laitteella sinä käytät selataksesi nettiä kun vierailet nettisivuilla. Evästeet tekevät laitteesi tunnistamisen ja tietojen keräämisen sinun käytöksestäsi netissä mahdolliseksi, mukaan lukien millä sivustoilla ja toiminnoilla olet vieraillut selaimellasi, kuten myös varmistaen että kaikki toimii teknisesti.


Joissakin tapauksissa, evästeet ovat ainoa tapa saada nettisivu toimimaan sille tarkoitetulla tavalla. Eväste on passiivinen tiedosto ja siten se ei voi kerätä tietoa koneeltasi, eikä levittää viruksia tai muita paha-aiheisia ohjelmia. Se on anonyymi eikä sisällä henkilötietoja. Evästeitä käytetään virtuaalisesti kaikilla sivuilla. 


Meidän pohjaamme käsittelyn suostumukseen (cf. Artikkeli 6 (1) (a) Tietosuoja-asetuksesta), meidän oikeutettuun etuun (Artikkeli 6 (1) (f) Tietosuoja-asetuksesta, ja kohta 3 Evästejärjestyksestä).


Lisätietoja Evästekäytännöstämme.