PRIVATLIVSPOLITIK

Denne privatlivspolitik dækker behandlingen af de personoplysninger, som vi indsamler eller videregiver, når du besøger en af Vita Media Group ApSs hjemmesider, inklusiv:

https://www.ekstrapoint.com

https://www.gurucasinobonus.com 


Inkluderet er de følgende casinodomæne-samarbejdspartnere:

https://www.jackiejackpot.com/

https://www.winnersmagic.com/

https://www.luckythrillz.com/

https://www.tradacasino.com/

https://www.tradaspiele.com

https://millionpot.com/

https://www.apuestamos.com/

https://www.playouwin.com

https://www.ohmyspins.com

1. Information om behandling af personoplysninger

Din datasikkerhed er vigtig for os, og derfor prioriterer vi at behandle dine oplysninger ansvarligt.

I de følgende afsnit, kan du læse om, hvordan Vita Media Group ApS (herefter Vita Media Group, “vi”, “os” eller “vores”) behandler dine personlige oplysninger om dig, når vi fungerer som dataansvarlige. Du kan også læse om, hvilke rettigheder du har i forbindelse med vores behandling af data.

2. Vita Media Groups rolle som dataansvarlig

Vi behandler en række personoplysninger i forbindelse med driften af vores firma. Det gør vi, for at vi bedre kan betjene dig. Vi indsamler og behandler primært (ikke-følsomme) oplysninger.

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, så kan du kontakte Vita Media Group her:


Vita Media Group ApS

Hellerupvej 8, 1. th

2900 Hellerup, Denmark

 

Databeskyttelsesrådgiver:

Vita Media Group

+45 61 16 99 68

contact@vitamediagroup.com


3. Personlige oplysninger som vi indsamler og deres formål

Vi behandler personoplysninger om dig i et udvalg af situationer. Læs videre herunder om vores behandling i forskellige scenarier.

3.1 Din registrering som ny bruger/spiller hos Vita Media Group

Når du registrerer dig som ny bruger hos os, behandler Vita Media Group personoplysninger om dit navn, adresse, fødselsdag, e-mailadresse, telefonnummer, køn, ID-nummer, betalingsoplysninger og andre oplysninger, som du deler med os.

Vi behandler personoplysninger med det formål at opfylde aftalen med vores brugere om levering af tjenester, fakturering, statistisk analyse og kvalitetssikring, samt til at vedligeholde vores brugerregister og levere generelle ydelser, marketing og salg til vores brugere og potentielle brugere.

Grundlaget for vores behandling sker i overensstemmelse med dit samtykke (artikel 6 (1) (b) af Persondataforordningen (GDPR)).

3.2 Din identitet og verificering som ny bruger

Når du registrerer dig som ny bruger ved Vita Media Group, bliver du tildelt en konto. For at vi kan godkende din evne til at oprette en konto og bruge vores tjenester og funktioner, skal du identificeres og verificeres som ny bruger.

Som bruger af Vita Media Groups tjenester vil du i nogle tilfælde, i forbindelse med identifikations- og verificeringsprocessen, være forpligtet til at fremvise en kopi af et offentligt ID. Denne information er påkrævet for at få adgang til nogle af vores tjenester og funktioner.

Under identifikationsprocessen vil Vita Media Group også indsamle bestemte typer forbindelsesoplysninger og oplysninger relateret til din enhed, software eller hardware, som kan identificere dig så som: unik udstyrsidentifikation (f.eks. UDID, IMEI, MAC-adresse), browser fingeraftryk, IP-adresse og geo-lokaliseringsdata.

Derudover behandler Vita Media Group personlige oplysninger om din kredithistorie fra kreditbureauer og anden finansiel information, som er relevant, for at vi kan levere vores tjenester, samt indsamler oplysninger, der er nødvendige for at verificere din identitet for at undgå bedragerisk eller ulovlig aktivitet.

Grundlaget for vores behandling af oplysningerne sker i overensstemmelse med dit samtykke (artikel 6 (1) (b) af Persondataforordningen (GDPR)) eller vores legitime interesser (artikel 6 (1) (f) af Persondataforordningen (GDPR)).

3.3 Kundekonto-styring og -administration

Når du har en eller flere konti ved Vita Media Group, vil din eller dine kundekonti blive håndteret og administreret. Vita Media Group behandler personoplysningerne, som findes på din eller dine kundekonti.

Du kan til enhver tid opdatere din information eller slette din konto ved at logge ind på den specifikke hjemmeside og/eller tjeneste.

Grundlaget for vores behandling af oplysningerne sker i overensstemmelse med dit samtykke (artikel 6 (1) (b) af Persondataforordningen (GDPR)) eller vores legitime interesser (artikel 6 (1) (f) af Persondataforordningen (GDPR)).

3.4 Levering og drift af vores tjenester

For at vi kan levere og betjene vores tjenester og funktioner til dig, f.eks. væddemål, køb, deltagelse i turneringer, etc., behandler Vita Media Group personlige oplysninger om dig fra din brugerkonto og indsamler dine betalingsoplysninger, f.eks. kreditkortnummer og bankkontooplysninger.

Vi bruger denne information til at registrere dine køb, betalinger, gevinster og til at lave pengeoverførsler.

Grundlaget for vores behandling af oplysningerne sker i overensstemmelse med dit samtykke (artikel 6 (1) (b) af Persondataforordningen (GDPR)).

3.5 Kundeservice og andre former for kommunikation

Når du kontakt vores kundeservice via e-mail, chat eller telefon, etc., så registrerer vi de personoplysninger, som du oplyser til os.

Formålet med Vita Media Groups brug af disse personoplysninger er at servicere og hjælpe dig med dine henvendelser og at behandle eventuelle anmodninger om udøvelsen af dine rettigheder som bruger.

Formålet med behandlingen af personoplysninger er desuden videreudvikle, tilpasse og forbedre vores services og funktioner baseret på brugernes fælles præferencer og brug. Vi optager telefonsamtaler med vores kundeservice til uddannelses- og/eller sikkerhedsformål.

Grundlaget for vores behandling af oplysningerne sker i overensstemmelse med dit samtykke (artikel 6 (1) (b) af Persondataforordningen (GDPR)) eller vores legitime interesser (artikel 6 (1) (f) af Persondataforordningen (GDPR)).

3.6 Modtagere af marketing

Når du modtager marketingmateriale fra Vita Media Groups, behandler vi oplysninger om dit navn, hjemmeadresse, e-mailadresse, telefonnummer, etc.

Vi behandler også oplysninger om dine marketing- og kommunikationspræferencer samt din brug af det marketingmateriale, vi sender til dig (herunder, for eksempel, om du har åbnet en e-mail fra os, om e-mailen blev læst og hvilke links, du har åbnet) samt alle andre oplysninger, som du måtte have givet os.

Vi behandler dine oplysninger med formål om at markedsføre vores virksomhed og dens produkter, samt at registrere og administrere dig som en marketingabonnent. Derfor sender vi marketingmateriale, som indeholder information om nye tjenester, de seneste opdateringer eller kampagner, som vi tror, du kan være interesseret i.

Derudover kan vi behandle dine personoplysninger for at krydsfremme til andre tjenester og produkter, som vi finder relevante eller af din mulige interesse. Denne slags krydsfremme vil til enhver tid være begrænset til følgende domæner som afsendernavn:

www.theplayadvisor.com, www.superblueocean.com , www.knasterr.com    , www.ekstrapointclub.com eller www.bravobonus.com.

Vi bruger oplysningerne om dine præferencer og brug til at forstå, hvordan vores kunder reagerer på vores marketing, samt til at forbedre vores marketing til dig og vores andre kunder fremover.

Vi sender kun marketingmateriale til dig via e-mail, SMS eller andre elektroniske kanaler, når vi har indhentet dit samtykke til det, når det er påkrævet i henhold til reglerne i markedsføringsloven.

VI bruger også data om dig til at vise dig indhold på vores egne samt tredjeparts sider, der er baseret på dine aktiviteter og præferencer, samt til at begrænse antallet af gange hvor du ser det samme indhold, og til at måle effektiviteten af vores indhold og marketing.

Vi kan også dele og videregive dine personoplysninger til vores Marketing Affiliates med det formål at give dig forskellige marketingtilbud, som vi eller vores Marketing Affiliates mener er relevante for dig. Vores Marketing Affiliates kan bruge disse personoplysninger til forskellige marketingprocedurer, såsom direkte e-mails, post, SMS og telemarketing-formål.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage yderligere marketingtilbud fra os eller vores forretningspartnere og Marketing Affiliates ved at kontakte os på contact@vitamediagroup.com. Bemærk, at selvom du afmelder dig vores marketing-mailingliste, så kan vi fortsat sende dig servicerelaterede opdateringer og beskeder.

Grundlaget for overvejelse er vores legitime interesser (artikel 6 (1) (f) af Persondataforordningen (GDPR)) og/eller dit samtykke (artikel 6 (1) (a) af Persondataforordningen (GDPR) og Markedsføringslovens § 10).

3.7 Brug af sociale medier ved tilmelding til Vita Media Groups tjenester

Når du tilmelder dig brug af vores services via en konto på sociale medier (f.eks. din Facebook-konto), eller når du forbinder til spillerkonto til en konto på sociale medier, så har vi adgang til de grundlæggende personoplysninger fra din konto på det sociale medie, f.eks. dit navn, fødselsdag, profilbillede og venneliste, samt de oplysninger som du har gjort offentligt tilgængelige på den konto.

Vi behandler personoplysninger med det formål at opfylde aftalen med vores brugere om levering af tjenester, statistisk analyse og kvalitetssikring, samt til at vedligeholde vores brugerregister og levere generelle ydelser, marketing og salg til vores brugere og potentielle brugere.

Grundlaget for vores behandling af oplysningerne sker i overensstemmelse med dit samtykke (artikel 6 (1) (b) af Persondataforordningen (GDPR)) eller vores legitime interesser (artikel 6 (1) (f) af Persondataforordningen (GDPR)).

3.8 Forpligtelser pålagt af offentlige myndigheder

Når du bruger vores tjenester og funktioner, tilbyder Vita Media Group forskellige værktøjer til dig som bruger, som kan kontrollere og overvåge dine spillevaner. Derudover bruger vi software til at overvåge vores brugeres spillemønstre og -adfærd. Disse værktøjer og vores overvågninger hjælper med at støtte vores engagement i at sikre et ansvarligt spillemiljø og undgå spilleafhængighed blandt vores brugere.

Vi behandler personoplysninger om dine beløbsgrænser på din spillekonto, om du er tilmeldt selvudelukkelsesordninger, dine spillemønstre og -adfærd, dine transaktioner og spilhistorik, herunder logins, spillehyppighed, indbetalinger, gevinster, bonusser, spillede spil, kampagner og tjenester, som du har deltaget i.

Vi behandler personoplysninger med det formål at opfylde vores forpligtelse til at give dig et ansvarligt spillemiljø og for at identificere og forhindre problematisk spilleadfærd fra vores brugere.

Grundlaget for vores behandling er vores legitime interesser (artikel 6 (1) (f) af Persondataforordningen (GDPR)) og de forpligtelser, vi er underlagt fra offentlige myndigheder og lovgivning, herunder Spillemyndighedens retningslinjer, og bekendtgørelserne om online væddemål og online casino.

Desuden overvåger vi også vores spiltjenester og brugen af vores platforme for at opdage misbrug, snyd, hvidvaskning og anden kriminel adfærd. Derfor kan de personoplysninger, som du giver os, når du bruger vores tjenester og funktioner, muligvis blive brugt til at forebygge og efterforske kriminel adfærd. I forbindelse med dette kan vi også modtage yderligere oplysninger fra udbyderne af vores betalingsløsninger.

Grundlaget for vores behandling er vores legitime interesser (artikel 6 (1) (f) af Persondataforordningen (GDPR)) og reglerne i henhold til Hvidvaskloven.

3.9 Andre generelle formål med behandlingen

Vi kan berige ovenstående beskrevne oplysninger med oplysninger fra andre kilder. Det kan være offentligt tilgængelige oplysninger - herunder oplysninger som vi indhenter via almindeligt tilgængelige kilder. Derudover kan oplysninger, som vi har indhentet til de formål, der er beskrevet ovenfor, behandles af Vita Media Group for at opfylder love og regler, som Vita Media Group er underlagt i forbindelse med driften af vores virksomhed, eller for at opfylde forskellige rapporteringskrav, eller oplysningsforpligtelser i henhold til gældende love og bestemmelser vedrørende (artikel 6 (1) (c) af Persondataforordningen (GDPR)).

Hvis Vita Media Group sælger hele eller dele af vores virksomhed eller sælger eller overfører vores aktiver eller på anden måde er involveret i en fusion eller overførsel af hele eller en væsentlig del af vores virksomhed, så kan Vita Media Group overføre dine oplysninger til den pågældende part eller de parter, der er involverede i overførslen, som en del af denne transaktion, så længe den er lovligt gældende (artikel 6 (1) (f) af Persondataforordningen (GDPR)).

4. Mindreårige

Vores hjemmesider og tjenester er ikke designet til eller rettet mod personer under 18 år. Hvis du ikke er myndig, skal du ikke downloade eller bruge vores tjenester eller give os personoplysninger.

Vi forbeholder os retten til at tilgå og verificere alle personoplysninger, som vi har indsamlet fra dig. I tilfælde af at vi bliver opmærksomme på, at en bruger, som ikke er myndig, har delt personoplysninger, kan vi afvise og slette disse oplysninger. Hvis du har grund til at tro, at en mindreårig har delt personoplysninger med os, bedes du kontakte os på https://ekstrapoint.com/support.

5. Deling af dine oplysninger med tredjeparter

Vita Media kan videregive dine personoplysninger i forbindelse med den normale drift til: andre leverandører og/eller tjenesteudbydere; til White Label mærker, herunder enhver udskiftning af udbydere, som White Label mærket kan bruge til at betjene White Label mærker; og til vores koncernselskaber.

Derudover kan vi videregive personoplysninger til revisorer, entreprenører eller rådgivere i forbindelse med Vita Media Groups forretningsprocesser.

Derudover kan Vita Media Group videregive dine personoplysninger til en offentlig myndighed i situationer, hvor vi er forpligtet til at videregive dine personoplysninger i henhold til de love og rapporteringsforpligtelser, som vi er underlagt. Vi kan også videregive personoplysninger vedrørende identitetskontrol og forebyggelse af svindel og andre datakontrollører til kreditrapporterings-bureauer, betalingsudbydere, betalingsbehandlere og banker.

Vi forsøger at begrænse videregivelse af personoplysninger på måder, hvor de kan personligt identificeres og dermed videregive oplysninger, som kan tilskrives dig personligt.

Derudover videregiver Vita Media Group også dine personoplysninger til databehandlere, for eksempel i forbindelse med administrationen af vores IT-systemer og til marketing. Vores databehandlere behandler kun dine personoplysninger til vores formål og i henhold til vores instruktioner.

Vi indgår databehandlingsaftaler med vores databehandlere for at sikre, at den nødvendige sikkerhed er på plads og for at beskytte oplysningerne og overholde vores databeskyttelsesforpligtelser.

6. Brug af tredjepartstjenester

Ved brug af vores hjemmesider og tjenester kan du støde på links til tredjeparts-hjemmeside, -tjenester eller -applikationer.

Bemærk, at vores privatlivspolitik ikke gælder for tredjeparts-hjemmeside, -tjenester eller -applikationer, selvom de er tilgængelige, downloadede eller på anden måde distribueret via vores hjemmeside og/eller tjenester. Dette betyder, at sådanne tredjeparts-hjemmeside, -tjenester eller -applikationer er uafhængigt ansvarlige for oplysningerne, og de er adskilt fra vores virksomhed. Derfor opfordrer vi dig til at læse tredjeparters privatlivspolitik og vilkår for brug af sådanne tredjeparts-hjemmesider og/eller tjenester nøje.

Du bør altid gennemgå deres privatlivs-fremgangsmåder grundigt, inden du giver nogen former for personoplysninger til denne slags tredjepart. Du vil bevidst og frivilligt påtage dig alle risici forbundet med brugen af tredjeparts-hjemmeside, -tjenester eller -applikationer. Du accepterer, at vi ikke har noget ansvar, når det kommer til sådanne tredjeparts-hjemmesider og din brug af dem.

7. Overførsel af personoplysninger til lande udenfor EU/EØS

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger, kan vi overføre oplysningerne til lande udenfor EU/EØS. Databeskyttelseslovgivningen i disse lande kan være mere lempelig end i Danmark og resten af EU/EØS. Europa-Kommissionen har dog fastslået, at nogle lande har et databeskyttelsesniveau, som svarer til EU/EØS. Hvis vi overfører personoplysninger til lande, hvor dette ikke er tilfældet, så sker overførslen af dine personoplysninger på grundlag af standard overførselsaftaler, som er udarbejdet af Europa-Kommissionen, eller andre lignende overførselsaftaler, som er specifikt designet til at sikre et tilstrækkeligt niveau af beskyttelse.

8. Lagringsperiode, dataintegritet og sikkerhed

Dine personoplysninger vil ikke blive lagret længere, end hvad der vurderes nødvendigt for, at de har opfyldt de formål, de blev indsamlet med. Når der ikke længere er brug for dine oplysninger, så sørger vi for, at de bliver slettet på en sikker måde.

Hvis du har registreret en konto via vores hjemmesider og tjenester, så beholder vi dine personoplysninger, så længe din konto er aktiv.

Vita Media Group lagrer desuden dine personoplysninger så længe det vurderes nødvendigt, for at vi kan opfylde vores juridiske forpligtelser i henhold til gældende love, f.eks. når det kommer til: gældende regler for spiludbydere og regler vedrørende hvidvaskning af penge.

Vores procedure er at beskytte personoplysninger ved at anvende de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

Informationssikkerhed er den forretningsrisiko, som har den højeste prioritet for Vita Media Group. Vi arbejder seriøst og professionelt med informationssikkerhed. Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger, som sikrer databeskyttelse af alle de personoplysninger, vi behandler. Vi foretager regelmæssigt interne opfølgninger for at vurdere, om politikker og foranstaltninger er tilstrækkelige, og om de overholdes.

9. Dine rettigheder

Som en registreret bruger har du en række rettigheder, under Persondataforordningen (GDPR). Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du kontakte os.

Du kan - når som helst og ubetinget - trække ethvert samtykke tilbage. Dette kan gøres ved at sende os en e-mail (se e-mail ovenfor). Tilbagekaldelse af samtykke har ikke negativ effekt. Det kan dog resultere i, at vi i fremtiden ikke kan imødekomme specifikke anmodninger fra dig. Tilbagekaldelse af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af behandling baseret på samtykke før tilbagekaldelse. Det vil desuden ikke påvirke behandling, som udføres på et andet retsgrundlag.

Du kan også - når som helst og ubetinget - gøre indsigelse mod vores behandling, når den er baseret på vores legitime interesse.

Dine rettigheder gælder også for det følgende:

·      Ret til indsigt: Du har ret til at få adgang til de personoplysninger om dig, som vi behandler.

·    Ret til rettelse: Du har ret til at få rettet forkerte personoplysninger om dig selv, og få mangelfulde personoplysninger udfyldt.

·  Ret til sletning (ret til at blive glemt): I særlige tilfælde har du ret til at få dine personoplysninger slettet før det tidspunkt, hvor vi normalt sletter dine oplysninger. Kontakt vores databeskyttelsesrådgiver for at blive glemt eller få din konto slettet.

·      Ret til at begrænse behandling: I nogle tilfælde har du ret til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du har ret til begrænset behandling, må vi i fremtiden kun behandle oplysninger - udover lagring - med dit samtykke eller for at etablere, gøre gældende eller forsvare juridiske krav, eller for at beskytte en person eller vigtig offentlig interesse.

·      Ret til at gøre indsigelse: I nogle tilfælde har du ret til at gøre indsigelse mod vores behandling at dine personoplysninger, og det er altid tilfældet, hvis behandlingen sker med marketing som det direkte formål.

·      Ret til dataportabilitet: I nogle tilfælde har du ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og til at få disse personoplysninger overført fra en dataansvarlig til en anden.

·      Ret til at indgive en klage: Du kan til enhver tid indgive en klage til datatilsynet vedrørende vores behandling af personoplysninger. Lær mere om dette op www.datatilsynet.dk, hvor du også kan finde flere oplysninger om dine rettigheder som registreret bruger.

10. Opdateringer

Vi gennemgår og opdaterer konstant denne privatlivspolitik. Der er derfor en god idé at gennemgå den jævnligt. Øverst på siden kan du se, hvor den sidst blev opdateret. Den seneste version vil altid blive gjort tilgængelig på vores hjemmesider.

11. Cookiepolitik

Nedenfor kan du læse, hvordan Vita Media Group bruger vores egne og tredjeparts-cookies til at analysere, hvordan vores online aktiviteter udføres.

Nogle Vita Media Group sider har indhold, der kun kan ses, hvis der er gemt cookies. Cookiedata bruges også til at indsamle personligt identificerbare oplysninger til marketingformål.

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i webbrowseren på din computer, smartphone, iPad eller hvilken som helst anden enhed, som du bruger til at surfe på internettet, når du besøger hjemmesider. Cookies gør det muligt at genkende din enhed og indsamle information om din adfærd på internettet, inklusiv hvilke sider og funktioner der besøges med din browser, samt at sikre at det tekniske virker.

I nogle tilfælde er cookies den eneste måde, man kan få en hjemmeside til at virke efter hensigten. En cookie er en passiv fil, og den kan derfor ikke samle oplysninger fra din computer eller sprede en computervirus eller andre ondsindede programmer. Den er anonym, og den indeholder ingen personoplysninger. Cookies bruges af stort set alle hjemmesider.

Grundlaget for vores behandling af oplysningerne er samtykke (artikel 6 (1) (a) af Persondataforordningen (GDPR)), vores legitime interesser (artikel 6 (1) (f) af Persondataforordningen (GDPR)) og afsnit 3 af Cookiebekendtgørelsen.

Læs vores Cookiepolitik for at lære mere.